Sommerferie – eller ikke…..

Har så lyst å reise bort i ferien, men hvor? Det koster jo skjorta nesten uansett hva man vil gjøre. Har lett litt på nett etter spennende reisemål. Det har gjort meg litt oppmerksom på en ting; hvor mye av Norge jeg egentlig ikke kjenner. Burde absolutt tatt en reise rundt i vårt vakre land å sett mer av det, men … å feriere i Norge er rådyrt! Litt skremmende at 2 uker i «syden» koster mindre enn å se sitt eget land.

Leste blandt annet om hvalsafari i nord. Først skjønte jeg ikke hva som var ment, men nå – tenk; få dra ut med båt og få se hval i sitt eget element.

 

Uansett; det må penger til for å reise. Jeg har tenkt tanken på å ta opp et lite lån. Kanskje ikke så lurt sies det, men jeg fant lån på nett uten sikkerhet og betingelsene var ikke verre enn at jeg kan klare det. Samtidig kan jeg oppfylle noe av feriedrømmen.

Kostnader ja, men sitte hjemme i ferien dette året også? Tror ikke det!