Pardon my French…svarte!

Rent fortvila er jeg nå, og tipper det ikke blir noe bedre utover dagen heller… vi må nemlig kjøpe ny ytterdør – og ferieturen ser ut til å bli med drømmen! Hvorfor lurer du på? Jo, det skal jeg si deg, det er ikke bare døra som må ordnes, men også karm og div rundt døra. DET koster ….

Vi har lenge hatt en mistanke om at noe var galt med ytterdøra, men har valgt å skyve det foran oss. Den er gammel så naturlig at den ikke er så bra da. Joda, men at en dør kan begynne å råtne i nedkant hadde ikke slått oss :(

Så her sitter jeg med en dør som må skiftes, og ser pengene fly, og null ferie. Akkurat nå ser det mørkt ut, men det er kanskje humøret som gjør. Jakten på ny dør er i gang… om å gjøre å finne kvalitet, men til en overkommelig pris.

Til nå er siden til bygghjemme favoritten. De har mange varianter, og blir nok til å bestille ny ytterdør hos dem. Kanskje denne?

Klikk på bildet, og hjelp meg gjerne… utvalget er variert, så hjelp er alltid velkomment.