Som tiden går!

I dag var jeg ute og shoppet litt for meg selv. Når jeg står i kassa og skal betale er det plutselig noen som tar meg på skulderen og sier:  Så selveste Emma er på shopping ja! Jeg snur meg rundt og der står en gammel barndomsvenninne av meg som jeg verken har sett eller snakket med på minst 18 år.

små venninner

Det var så koselig å se henne igjen. Jeg ringte Lars med en gang å sa at jeg ikke kom hjem til middag :-) Min venninne og jeg dro straks på kafé og snakket og snakket og snakket……………. så snakket vi litt til 😀

bla bla

 

Flere ganger i løpet av alle samtalene vi hadde i dag så kommenterte vi begge to hvor fort tiden går, årene bare fly forbi. Det føles som om det var i går at vi satt på skoletrappa og snakke om hvordan vi skulle holde sammen for alltid. Vi skulle ha samme jobben så vi kunne ha kontor vegg i vegg, vi skulle bygge husene våre ved siden av hverandres og vi skulle ha barn samtidig og de skulle hete nesten det samme. Vi hadde alle planene klare. Og vi klarte og holde planen, helt til…. universitetstiden kom. Da flyttet vi til hver vår kant for og studere.

hvervei

Det virkelige store med det hele kom da jeg spurte henne hva hun gjorde her i dag, da svarte hun: Vi har nettop kjøp oss hus her. Vi er her nå bare for og ta over før vi kommer tilbake i neste uke med hele flyttelasset. Gjett om jeg ble glad da. 😀

Vi avtalte at hun skal ringe meg med en gang de kommer ned igjen, så kommer Lars og jeg bort og hjelper de. Dette blir så gøy. Ser virkelig frem til og lære og kjenne henne igjen.

Ha en fin kveld alle sammen :-)