Byggmester Emma og Lars

Hallo!

Håper alle har en strålende dag der ute.

Lars og jeg er i full sving med og hjelpe venninna mi og mannen hennes med det nye huset deres her.  Det er en god del ting som må fikses på det. Det viktigste er og få isolert og tette igjen dører og vinduer så de får ned unødvendige kostnader på huset. 

spare

 

Vi har jo fått en del erfaring ved at vi alt har gjort en del på vårt eget hjem, så da er det lettere og hjelpe noen. Det første gutta oppdaget da de startet på vinduene var at beslaget var gjort for dårlig. Så gutta dro for og kjøpe nye vindusbeslag til alle vinduene i hele huset. Det tok gutta noe lengre tid enn det vi kvinner bruker på å finne riktig pris og riktig farge o.l. Men de kom da tilbake til slutt med alt de var sendt på oppdrag for og skaffe 😀

hmmm

 

Men men, nå er vi godt i gang her. Det beste med det hele er at Lars endelig for bli kjent med «kvinnen i mitt liv», som jeg har snakket så mye opp. Og enda bedre, gutta ser ut til og komme veldig godt over ens.

kompisMen nå må jeg virkelig komme meg tilbake til jobbinga her.  Ha en fin dag der ute og oppdateringer kommer 😉