Rygget på !

Huff og huff for en søndag :-/

Vi var på kino å så en film. Vi så Terminator Genisys

 

Filmen var bra og vi var glade og fornøyde da vi kom ut. Det var til vi så bilen. :-/

Det lå en lapp på frontruta med en navn og nummer. Vi ringte opp og det var en mann som svarte. Han var veldig lei seg da han skjønte at det var oss som ringte. Han var veldig ærlig å fortalte at han ved et uhell hadde rygget på bilen vår. Resultatet av et var at eksospotta var trykket kraftig inn og nå er det hull. Han sa at han skulle betale for det det ville koste og fikse dette. Han fikk forsikrings – opplysningene våre og lovet å ringe det inn med en gang. Da vi kom hjem gikk Lars rett på nettet og sjekket ut hva det vill koste og bestill om forsikringa skulle være vanskelige. Det viste seg at Skruvat hadde alle bildele vi trenger og det kostet ikke all verden helle. Så vi har en backup plan om det skulle bli mye stress :-) Men nå regner vi med at det ordner seg å vi slipper å tenke så mye på dette. Inntil videre har vi fått leiebil 😉

leiebil

Har du noen hang hatt hull i eksospotta di?