Går unna her :-)

Hei igjen :-)

Som dere sikkert vet så har Lars og jeg bestemt oss for ny bil.

bil

Vi har endelig blitt enige om en vi begge liker. Og så klart ble jo det den jeg så for meg. Nemlig Nissan Qashqai 2.

nissa

 

Den koster så klart litt mere en den første utgaven og litt mere enn det vi vil få for den gamle bilen vår ved innbytte. Og så er det jo ikke slik at vi helt tilfeldigvis går rundt med et tonn av penger på bok heller. Skulle så klart ønsket det, men, men.

penger

Så etter en god runde med diskutering og råd fra rådgiveren vi har i banken ble vi enige til slutt.

Vi har søkt om felles lån, slik at det blir enklere for oss. Det som er er jo at etter noe nøye utregninger så blir det faktisk billigere for oss å kjøpe helt NY bil fra en forhandler enn og kjøpe brukte biler etter hvert som det blir for mange feiler og mangler.

Så nå venter vi bare på godkjenninga før det blir nye hjulspor i oppkjørselen. Kryss fingrene samens med oss 😉