Vårrengjøring og kjøkkenutstyr

Her i huset har vi brukt mai til å rydde skikkelig opp. Det er utrolig hva som samler seg, selv om vi er unge. Noen ganger lurer jeg på om ting bare formerer seg av seg selv. Skaper og boder, og ikke minst loft, blir stappfulle uten at jeg kan huske at jeg har puttet noe inn der i det hele tatt.

Det er i alle fall deilig å få ryddet opp inne, vasket vinduer og så videre. Da er man liksom mer klar til å nyte utesesongen. Vi har gjort klart ute og. Så nå er det mer eller mindre klart til planting og grilling, samt masse kos. Vi satt her om dagen og tittet på nettet etter hendige ting ute og inne. Det er så mye vi ønsker oss. På sidene til Kitchentime, fant jeg en hel haug jeg kunne tenke meg med en gang. Jeg har bestilt derfra før og har mye pent å si om kitchentime. Ikke noe problem å bestille derfra. Godt det snart dukker opp noen bursdager!

rydde opp hjemme