Julegaver og valgkamp

Jeg prøver alltid å begynne tidlig med planleggingen av julegaver. Vi har en relativt stor familie, og noen av dem bor litt langt unna. Da er det fint å få planlagt slik at gaven er klart til vi skal på besøk eller de kommer på besøk. I tillegg liker jeg å bruke desember på litt mer enn å bare stresse rundt etter gaver. I år har jeg bestilt en del på nettet, det er jo superpraktisk for da kan jeg sitte hjemme! Alle mannfolka i alle fall nesten, får biltilbehør. Enkelt, greit og nyttig.

Har fulgt litt med på den amerikanske valgkampen, men jeg må innrømme at jeg nesten tittet like mye på alle de flotte antrekkene damene dukket opp i. Må være deilig å kunne velge å vrake fra øverste hylle hele tiden uten å tenke på penger. Men på den annen side får de endel oppmerksomhet man godt kunne vært for uten. Så alt i alt er det kanskje greit at det bare blir med drømmen?!

julegaver og valgkamp