Sjokoladehusprosjekt

I år har vi satt i gang et skikkelig prosjekt, nemlig å bygge huset vårt i sjokolade. Vi ble litt inspirert av all reklamen kan du si og Lars har kjøpt inn et ganske stort antall plater med sjokolade til formålet. Vi har kommet et stykke på vei, men det var litt tidkrevende å få alt til, så vi må bare fortsette utover! Tror det blir ganske flott når det er ferdig! Litt stas med slike hjemmeprosjekter som er litt gøyale og setter i gang noen nye tradisjoner. Regner med at dere har noen slike dere og, som bare må gjøres før jul ellers blir det ikke jul?

Det er jo litt snakk om julegaver og og gubben er veldig enkel. Biltilbehør er det han ønsker seg- kanskje ikke så rart – han liker å mekke på den bilen sin, men den begynner å bli tidkrevende og dyr. Kanskje vi snart må se oss om etter ny bil.