Blir det bedre?

Nå er det nye året godt i gang, og vi er klare for nye utfordringer. Eller er vi egentlig det? 2016 var et fælt år på mange måter rundt i verden. Blir 2017 bedre? Ikke vet jeg, men en ting vet jeg. Selv om ting ikke rammer meg direkte får jeg vondt av alle de som ikke har det bra. Det gjelder uansett land de bor i.

Her til lands har diskusjonene gått høyt om «lykkejegere», utnytting av systemet vårt og ulovlig innvandring. Det er helt klart mye innenfor disse temaene vi verken vet eller får vite fra politikere og politi. Så jeg tenker man skal være forsiktig med å være veldig bombastisk. Det som plager meg i disse debattene er; har vi nordmenn glemt at det er mennesker det handler om? Kommentarfelt på Facebook og andre steder fylles med «eder og galle». Klart alle skal få si sitt, vi har jo uttrykksfrihet. Trenger vi nødvendigvis være fæle når vi er uenige…  Fingers crossed for mer objektive diskusjoner i 2017 😉

Bilverksteder… ah ja, det var det jeg skulle på nett. Lete etter et rimelig, men godt et. Så ble det med en liten utblåsning her i stedet for etter å ha lest nyhetene. Får få det gjort så det er klart til Lars kommer 😉

Men du, ikke glem … gjør de gode valgene!

Bilderesultat for fred på jord