Påskekos

Hei dere og god påske! Her brukes påsken til bare kos og hygge. Jeg har faktisk en venninne som skal gifte seg til våren og i dag har vi sittet og laget ønskeliste. Hun eller de bør jeg vel si, ønsker seg faktisk mye fornuftig, deriblant har vi funnet et vakkert bestikk. Det er utrolig morsomt å sitte slik å finne på ting man kan ønske seg, men det gjør jo unektelig at man ønsker seg ting selv også!

Jeg håper det blir sommerferie i år, så som en ledd i en forberedelse har jeg sjekket passene våre. Leste nemlig i avisen hvor viktig det var å sørge for dette tidsnok, da køen på passkontoret etterhvert kan bli veldig lang. Siden jeg ikke kan fordra lange køer eller være ute i siste liten, har jeg altså ordnet med saken allerede. Passene er sjekket og de varer heldigvis en stund til.

påskeferie