Ferieplanlegging

Etter at jeg hadde sjekket passene våre, ble tanken på sommerferie mer og mer fristende. Jeg har så lyst til å reise til et sted der det er varmt og godt, der man kan gå rett ut av døren og ta et bad på en deilig strand. Jeg elsker å bade i havet samt ligge og sole meg. Jeg har tatt en titt på Frogtail for å se om det er mulighet for å friske opp økonomien og låne penger til en reise. Så kan vi betale tilbake når feriepengene kommer. Det er dumt å vente for lenge med å bestille, for turene blir bare dyrere og dyrere.

Er litt usikker på hvor turen skal gå. Det står i avisen at de stadige terrorhendelsene påvirker folks ferievalg og det skjønner jeg godt. Jeg har ikke akkurat fått lyst på noen storbytur for å si det slik. Har terroren påvirket dine vaner?

ferieplanlegging