Grillsesongen er i gang

Sommeren er like rundt hjørnet, og som hos de fleste andre står grillen ute på verandaen og går for fult. Lars har rengjort den med omtanke for grillsesongen 2017. Det er så mange fristelser i butikken, og vi merker at dette er en spesiell god tid. I den anledning har vi gått til innkjøp av nytt bestikk. Det er et såkalt grillbestikk, og vi kunne ikke ha vært mer fornøyde. Vi har også kjøpt flere bestikksett som vi kan gi bort i gaver til venner og kjente. Maten blir alltid litt bedre med et elegant bestikk, og i tillegg så ser det bedre ut når man dekker bord. Vi har ulike bestikksett som passer til sesongen. Vi er et typisk par som griller oss gjennom sommeren og vi inviterer ofte venner og familie over på middag. I år skal vi prøve oss på nye spennende retter, og vi skal satse ekstra på fisk og grønnsaker.
Grillsesongen er i gang