Vi har kjøpt oss ny bil

Vi har lenge ønsket oss en ny bil. En litt mer moderne og driftssikker bil enn den vi har fra før av.Vi ønsker også en bil som ikke ødelegger miljøet rundt oss. Grunnen til at det har tatt litt tid for oss å kjøpe bil er økonomien. Økonomien skal gå rundt og dekke mange områder, og det er ikke alltid vi har hatt mulighet til å sette til side penger på slutten av måneden. Heldigvis har vi funnet en mulighet som passer for oss to. Hos Frogtail kan man låne penger. Lån 10000 kroner til å realisere drømmene dine. Det er det vi har gjort, og om bare noen dager står vi med en ny bil i garasjen. Vi hadde til og med litt penger til overs, og de skal vi bruke på en romantisk kjærestehelg. Det er viktig å pleie forholdet, like viktig som det er å stelle med bilen i garasjen.
Vi har kjøpt oss ny bil